Dainty

Usually most active during early morning and part of the night, Bushbucks become almost entirely nocturnal in areas where they are apt to be disturbed frequently during the day. When alarmed, individuals react in a variety of ways. Sometimes they will sink to the ground and lie flat, or they may bound away, making a series of hoarse barks. When surprised in the open, they sometimes stand still or slowly walk to the nearest cover. The Bushbuck is primarily nocturnal, but it is also fairly active during the day. Half of a Bushbuck’s day is spent standing and grazing. The Bushbuck is also the only non-territorial and solitary African antelope with neither males nor females defending any part of their home range. Though Bushbuck have small home ranges which may overlap with those of other bushbuck, they are solitary animals with even females preferring to keep social interactions with their young to not more than a few hours a day. Mature males usually go out of their way to avoid contact with each other.
Info source: http://www.krugerpark.co.za/africa_bushbuck.html

Dainty

Ruffled

The Goliath Heron has a height of 135 cms and weighs around 4300 gms. The head is coloured chestnut while the bill is coloured black. The Goliath Heron is found in the Southern African wetlands, riverine forests and moist grasslands. The bird is at home in riverine forests and close to water bodies such as lakes, dams and streams. You can see the Goliath Heron bird on coastal regions and on the seashore where the bird will be foraging with other birds. This bird forages for food on the ground. This bird has a specially adapted bill which helps it hunt for fish, crabs, shrimp and other aquatic animals in the water. This bird eats insects such as butterflies, bees, wasps, locusts and ants. These invertebrates are usually hawked aerially, killed and then eaten.
Info source: http://www.birdsinsa.com/birds/ardeagoliath.htm

Ruffled

Snuggle

Elephants are the largest land mammals, but they still manage to lie down to sleep. Elephant species include the African bush elephant (Loxodonta africana) and Asiatic elephant (Elephas maximus), both of which sleep on their sides for long periods or cat nap while standing, leaning against a tree for support. Captive elephants may have different sleep patterns from elephants living in the wild. Elephants sleep in a series of naps during the night. In captivity, elephants sleep 3.1 to 6.9 hours at night, lying down for one to 4.5 hours at a time and getting up to feed between naps. Studies of wild elephants indicate they also lie down to sleep at night, for 0.67 to two hours at a time. Wild elephants may also sleep during the daytime. Bull African bush elephants have been observed taking naps about 40 minutes long between 8 a.m. and 3 p.m., according to André Ganswindt and Stefanie Münscher of the University of Pretoria, South Africa, in an article for South African National Parks.

Snuggle